Ce beneficii are gheata introdusa in vasul narghilelei ?

Ce beneficii are gheata introdusa in vasul narghilelei ?
Este Iunie, gradele cresc pe zi ce trece, o sesiune de narghilea cu aromele de la Zero si niste cuburi de gheata va va face sa uitati pentru un moment de aceste zile calduroase de vara.
Cel mai evident beneficiu al adaugarii unor cuburi de gheata in vasul narghilelei este racirea apei care va ofera un fum mai rece, revigorant perfect pentru o zi de vara. Problema este ca toata experienta va dura putin, gheata se va topi iar apa va ajunge la temperatura camerei, dar cat timp efectul este activ va va oferi o experienta racoroasa.

Un alt motiv pentru care fumatorii de narghilea pun gheata in narghilelele lor este pentru a masca fumul ars sau pentru a reduce taria fumului. In special daca un creuzet este pregatit ca la carte nu este nevoie sa mascati taria fumului cu niste gheata in plus. Insa daca totusi ati pus prea multa aroma in creuzet sau aroma s-a supraincalzit, adaugarea unor cuburi de gheata va va salva. Taria fumului va fi inlocuita de senzatia de racoare oferita de gheata, insa pe alta parte aroma va fi putin slabita.


Sfaturi pentru o sesiune de narghilea perfecta pentru o zi de vara:
  1. Dupa ce ai pus apa in vasul narghilelei, adauga niste cuburi de gheata in apa, astfel apa ajunge la o temperatura joasa. Acest lucru va raci fumul si va va oferii un gust revigorant.
  2. Odata deschisa, aroma pentru narghilea trebuie sa fie pastrata intr-un recipient cu inchidere ermetica pentru a preveni uscarea aromei cat si pierderea gustului.
  3. Incearca diferite mix-uri de arome ca sa creezi o combinatie perfecta. Daca combini "menta" cu o alta aroma, vei obtine un gust fresh si racoritor.
  4. Atunci cand fumati dintr-o narghilea, fumul trebuie eliberat in mod regulat prin supapa de aerisire a narghilelei pentru a impiedica fumul sa obtina un gust statut.
  5. Incearca sa pui in vasul narghilelei lapte in loc de apa, pentru a obtine un fum mult mai dens.
  6. In functie de tipul de carbune, foloseste mai multa sau mai putina folie de aluminiu pentru a acoperi creuzetul sau poti incepe sa folosesti un HMD (Heat Management Device), care controleaza caldura mult mai eficient.


Acestea fiind spuse iti dorim o sesiune de narghilea cat mai placuta, gaseste narghilele de calitate, arome, accesorii, si multe altele la Debesis Shisha. Si nu uita sa verifici blogul nostru pentru a descoperi mai multe despre Lumea Narghilelelor.


Afla mai multe:

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!