9 tipuri de creuzete pentru Narghilea pe care trebuie sa le stii !

9 tipuri de creuzete pentru Narghilea pe care trebuie sa le stii !

In mod traditional, creuzetele sunt boluri de lut cu gauri in partea de jos ( creuzetele egiptene si siriene). In ultimii ani au aparut noi tipuri de creuzete pentru narghilea. Mai jos v-am pregatit un rezumat al principalelor creuzete. Daca doriti sa aflati informatii al unui anumit tip de creuzet apasa pe “Afla mai multe”, veti gasi informatii extinse despre fiecare creuzet, avantajele si dezavantajele sale, preturile creuzetelor si cum sa le pregatiti pentru o sesiune de narghilea.


In total, exista 9 tipuri de creuzete pentru narghilea: Creuzete egiptene, Creuzete Vortex, Creuzete Phunnel, Creuzete AppleOnTop, Creuzete Inversate, Creuzete Glider, Creuzete Crown, Creuzete Siriene si Creuzete electrice.
Mai jos v-am pregatit o scurta descriere al fiecarui tip de creuzet si link catre informatii detaliate.
1. Creuzet Egiptean


   Creuzetele Egiptene sunt boluri de lut sau ceramica cu 4-6 gauri in partea de jos a recipientului pentru tutun. Ele sunt cele mai utilizate printre pasionatii de narghilea
(Articol detaliat)2.Creuzet VortexCreuzetele Vortex au un varf la mijlocul vasului cu 4-5 gauri in partile laterale ala varfului. Comparativ cu alte tipuri de creuzete, cele Vortex nu au gauri in partea de jos astfel evitam scurgerea lichidelor din aroma. (Articol detaliat)3.Creuzet Phunnel


Creuzetele phunnel in locul gaurilor din partea de jos a vasului au doar o singura gaura in mijloc. (Articol detaliat)4. Creuzet AppleOnTopAppleOnTop este un bol de aluminiu care vine cu un support de cauciuc care va permite sa prindeti creuzetul cu mainile chiar si in timpul sesiunii. (Link in curand)


5. Creuzet Inversat


Creuzetul inversat vine cu 2 boluri/vase. In vasul de jos se pun carbuni si pe cel de sus il umplem cu aroma pentru narghilea.
(Link in curand)6. Creuzet tip CoroanaCreuzetul tip coroana a fost create de Minzari. Un creuzet tip coroana foloseste acelasi concept ca un bol inversat insa este mai functional si mult mai cautat in randul fumatorilor de narghilea. (Link in curand)7. Creuzet Glider


In 2013, Elite Hookah a creat The Glider Bowl, Este un produs care a fost create pentru a reduce murdaria cat si timpul pentru pregatirea unui creuzet cu aroma.
(Link in curand)8. E-Bowl (Creuzete Electrice si Electronice)Creuzetele electrice pentru narghilea nu folosesc aroma clasica din tutun sau carbuni. Functioneaza pe baza de lichid exact ca tigarile electronice. (Link in curand)9. Creuzet Sirian


Creuzetele siriene sunt asemanatoare cu cele egiptene insa diferenta sta la baza lor care este special conceputa pentru a se introduce direct in teava narghilelei si nu in exterior ca celalalte tipuri de creuzete. Ele sunt concepute din argila sau ceramica cu 4-6 gauri pe fundul recipientului pentru aroma. (Link in curand)Acum ca ai aflat care sunt toate tipurile de creuzete pentru narghilea tot ce ramane este sa-ti gasesti unul pe gustul tau.


Acestea fiind spuse iti dorim o sesiune de narghilea cat mai placuta, gaseste narghilele de calitate, arome, accesorii, si multe altele la Debesis Shisha. Si nu uita sa verifici blogul nostru pentru a descoperi mai multe despre Lumea Narghilelelor.

Afla mai multe:
Enjoy your SHISHA ! :)

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!