Ghid pentru Incepatori - Pregatirea Narghilelei (2/2)

Ghid pentru Incepatori - Pregatirea Narghilelei (2/2)

Umplerea Creuzetului

Ca sfat, incepe prin a amesteca aroma din ambalaj pentru a distribui uniform lichidele (melasa, glicerina, aromele), astfel gustul aromei va fi proaspat, de preferabil repeta procesul cand doresti sa folosesti acea aroma.
Depozitarea aromei, un timp indelungat face ca lichidele sa se scurga pe fundul ambalajului si frunzele de deasupra vor fi mai uscate ceea ce duce la un gust mai invechit sau chiar la arderea aromei.
Apoi adauga uniform aroma in creuzet fara a astupa orificiile creuzetului pentru ca vei impiedica fluxul de aer. Bineinteles difera de la un model de creuzet la altul.

Ai aici mai multe ghiduri cum sa pregatesti aroma pentru mai multe modele de creuzet: Cum sa umplii cu aroma un creuzet egiptean?Folie de Aluminiu sau HMD

Ca alegi folie de aluminiu sau hmd ambele servesc acelasi scop. Folia de Aluminiu este o varianta traditionala si la un pret scazut, pe cand HMD-ul il alegi daca te-ai saturat sa faci gauri la fiecare sesiune.
Hmd-ul (Heat Management Device) spre deosebire de folie pretul de achizitie este mai mare insa durata lui de viata este de 1-3 ani pe cand o rola de folie iti asigura cateva sesiuni.

Ti-am lasat aici un articol mai detaliat Folie de Aluminiu sau HMD ?


Asamblarea narghilelei

In sfarsit am ajuns la ultimul pas :)
Pentru inceput trebuie sa umplem vasul narghilelei cu apa, apoi montezi narghileaua, asigura-te ca este inchisa/sigilata complet (depinde de sistemul de inchidere). Tot ce mai ramane e sa puni furtunul, creuzetul gata preparat si carbunii aprinsi.

Carbunii ii poti aprinde la aragaz sau la aprinzator special pentru carbuni.


Afla mai multe:


 

                                               Enjoy your SHISHA
                                                                               

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!