De ce frigiderul nu este o varianta pentru depozitarea aromelor?

De ce frigiderul nu este o varianta pentru depozitarea aromelor?
Depozitarea aromelor de narghilea este un subiect foarte dezbatut in lumea fumatorilor de narghilea. Este foarte multa informatie eronata si de asta sunt aici sa clarific anumite subiecte.

 Pastrarea aromelor de narghilea in frigider/congelator nu este recomandat pentru ca poate usca aroma mai repede desi acest lucru nu este la fel de rau ca lasarea tutunului in lumina directa a soarelui sau in masina.
Aromele pe care brandurile de narghilea le aplica frunzelor de tutun/ceai sunt concepute pentru a fi destul de volatile, astfel incat sa fie eliberate cu usurinta atunci cand melasa este incalzita. Vrem ca aceste uleiuri volatile si alti compusi sa ramana in tutun/frunze de ceai.

 Iata putina stiinta. Cand aerul se raceste, se condenseaza si umiditatea scade. Cutia sigilata care este in congelator/frigider vrea sa ajunga la homeostazie, ceea ce inseamna ca aerul uscat va aspira umezeala din congelator pentru a incerca sa echilibreze umiditatea.

De asemenea, o aroma rece nu se va fuma corespunzator din cauza schimbarii rapide a temperaturii odata ce se adauga carbunele fierbinte.

Acum ramane la alegerea ta unde vrei sa-ti depozitezi aroma, noi te sfatuim sa eviti frigiderul/congelatorul.


Iti lasam un articol detalia despre Cum sa pastram aromele proaspete ..
Afla mai multe:

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!