Cum sa curat narghileaua intr-un mod corespunzator ?

Cum sa curat narghileaua intr-un mod corespunzator ?
Exista trei piese intr-o narghilea care sunt cel mai greu de curatat. Vaza, orificiul pentru furtun si coloana.
Bineinteles, poti folosi un set de perii speciale ca acestea perie coloana si perie vas narghilea .

Peria pentru coloana este o perie lunga de 43 cm si subtire incat sa intre cu usurinta in coloana, pui putin sapun sau lichid de curatare pe perie si poti incepe prin a o introduce in coloana inainte si inapoi, repeti de 3-4 ori apoi clatesti bine cu apa. In principiu poti folosi aceasta perie si pentru curatarea orificiului pentru furtun.
Peria pentru vas este putin mai diferita, avand forma special conceputa sa curete cam orice model de vas. La fel, pui sapun, o introduci in vas si incepi curatarea propriu zisa.

Totul este foarte simplu, insa exista si vase unde peria nu poate ajunge peste tot.

Pentru aceasta problema am o metoda mai traditionala.
Este un truc vechi pentru a curata zonele greu accesibile din sticla. Procesul este simplu. Pune putin orez negatit pe fundul vasului, poate o mana si acopera-l cu apa cat sa fie la nivelul orezului si incepe sa scuturi in diferite directii. Asigura-te ca orezul trece peste zonele murdare si vei fi surprins cat de curat devine.

Un lucru important este ca tot timpul cand cureti cu sapun/lichid de curatare, sa clatesti foarte bine fiecare componenta in parte cu apa, in caz ca sapunul nu este eliminat in totaliate, la inceputul sesiunii vei simti gustul sapunului pe langa aroma.
Afla mai multe:
 


 

Enjoy your SHISHA !!!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!