Cele mai scumpe narghilele din 2022

Cele mai scumpe narghilele din 2022
1. Meduse

Meduse este o companie din Cehia care produce narghilele sub forma unei meduze. Acestia au un design spectaculos si sunt prelucrate din materiale calitative. Un mic dezavantaj ar fi bolurile din sticla care sunt fragile. In rest sunt niste narghilele care merita incercate macar o data in viata. Preturile incep de la 800 USD.

                                                      

2. Fumo Hookah

Fumo Designs este o companie din California, SUA. Ea produce o varietate de modele de narghilea. Fumo designs este o companie inovatoare, cu noi produse create in fiecare an. Preturile pentru narghilelele populare Fumo Shisha incep de la 450 USD.
3. HekkPipe

HekkPipe este o companie de narghilele din Estonia, care produce narghilele simple, usoare si portabile.
In prezent ei au trei produse similare:  


    - Hekkpipe Active - Pret 125€                                                      
    - Hekkpipe Hexagon - Pret 195€                                                   
    - Hekkpipe Deluxe - Pret 295€

4. Desvall

Desvall este o companie suedeza de narghilele. Ei produc narghilele lucrate manual cu materiale calitative si design distinctiv. Preturile sunt extraordinar de mari, de la 40.000 USD si peste. Desvall sustine ca calitatea fumului cat si gustul aromei produs de narghilelele lor sunt exceptionale. Cu toate acestea, acest lucru nu este cu siguranta adevarat deoarece narghilele lor se folosesc de aceleasi principii ca orice alta narghilea moderna.5. Shapes Hookah

Shapes este o companie de narghilele din Rusia, care produce 3 tipuri de narghilele din sticla. Ce ii fac pe Shapes sa iasa in evidenta sunt narghilelele frumos lucrate, calitatea pe masura iar pe langa toate acestea preturile nu sunt foarte mari. Preturile pentru narghilele Shapes sunt:

  - Shapes Primo: 220 USD
  - Shapes Basic: 330 USD
  - Shapes Frost: 250 USD
6. 1001 Hookah Pipe

Este o narghilea moderna fabricata in Italia. Conform descrierii producatorilor, este conceputa din aluminiu anodizat, alama lustruita si sticla cristalina transparenta si prelucrata cu mare atentie la detalii. Pretul este de 600€ + costul transportului.7. Kalyan Bali

Narghilele lucrate manual, cele mai multe sunt vandute in Rusia. Fiecare narghilea are un design unic si individual. Modelele unice, frumoase, au preturi incepand de la 1400 USD.
8. InsahAR

Narghilele produse in Brno, Republica Ceha. Ele sunt create exclusiv din lemn si avand pretul de 334 USD.
9. Oduman N1 si Oduman N2

Oduman este o companie de narghilele din Turcia. Pana in prezent ei au produs doar doua modele: Oduman N1 si N2. Marca Oduman a fost infiintata in 2014 cand a fost lansata si narghileaua Oduman N1. Pretul este de 175 USD.10. Hoob Atom

Narghilea moderna, ea are un centru de masa scazut. Este prevazuta cu suporti magnetici ai capacului si un design general frumos. Pretul este 310 USD.
11. Alien Shapes

Alien Shapes este o companie din Bulgaria care produc narghilele care par a fi copii reale ale narghilelelor Shapes.
12. Lavoo

Lavoo ofera narghilele din sticla cu preturi incepand de la 185 USD.13. Monaks Hookah

Narghilele concepute in Paris, Franta. Preturile incep de la 130€.


Afla mai multe:
Enjoy your SHISHA !!!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!